Qarri

+383 44 354 912
+383 44 468 375
Go to content
Dyer dhe Dritare
Dyer dhe dritare për shtëpitë e juja, të punuara
me shumë dashuri.
Kuzhina
Kuzhina e punuar nga Qarri, reflekton një atmosferë tejet moderne ku zgjidhja juaj do të jetë më e lehtë për t'a plotësuar hapsirën e shtëpisë suaj.
Tavolina
Tavolinë pune tejet praktike, e kombinuar me ngjyrën e drurit natyral dhe me këmbëza nga hekuri e bën pamjen e saj edhe më të bukur.
Të tjera!
Zdrukthëtaria Qarri merret me prodhimin e të gjitha produkteve nga druri. Prej dyer e dritareve deri tek dekorimet e enterierit. Kompletoni shtëpinë tuaj me produkte të punuara me përsosmëri
Material
Kualitativ
Klient
Të Kënaqur
Përvoj Pune
Vite
Tregun
E Kosovës
Zdrukthëtaria Qarri merret me prodhimin e të gjitha produkteve nga druri. Prej dyer e dritareve deri tek dekorimet e enterierit. Kompletoni shtëpinë tuaj me produkte të punuara me përsosmëri.
Tavolina
Kuzhina
Të Tjera...
Dyer & Dritare
Disa nga Produktet e Qarrit
Kompletoni ambientin tuaj me produkte më të veqanta dhe më të sigurta në treg
Pasionantë të drurit me traditë tridhjetëvjeçare.
Zdrukthëtaria Qarri merret me prodhimin e të gjitha produkteve nga druri. Prej dyer e dritareve deri tek dekorimet e enterierit. Kompletoni shtëpinë tuaj me produkte të punuara me përsosmëri.


info@qarri.net
MWH
+383 44 354 912
Host & Dizajn
Back to content